Velkommen til Eamonn

Eamonn Joyce er navnet på vores liga herres amerikanske spiller den kommende sæson!

Eamonn er en power forward på 25 år og måler 208 cm. Eaamon kommer fra Medford, Massachusetts i USA.
Efter endt college har Eaamon først spillet en sæson i Almere Sailors i Holland og sidste sæson i Østrig for BK Dukes Klosterneuburg.

Sportschef Jesper Lundin udtaler: ” coach Adrian ville rigtig gerne have Eamonn, da han mener, at han vil passe perfekt ind på vores hold. Vi er derfor rigtig glade for at det lykkes. Eamonn bliver vores eneste import spiller i år, så det er vigtigt at det er det rigtige match. Vi glæder os meget til at se Eamonn i aktion”

Eamonn har selv følgende kommentar: “I’m very excited for this opportunity to come to Denmark to play for BMS Herlev. I feel this is a great step in my career to play at a good level and a beautiful country. I’m ready to get to work!”

Vi glæder os til at byde Eamonn velkommen i #BMSHerlevfamily

Ny træner til liga damer

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores nye headcoach for vores liga damer!

Valget er faldet på spanske Miguel López Ventosa. Eliteudvalget i klubben har naturligvis lavet masser af forarbejde i forhold til CV, udtalelser og reseach, og er helt sikre på, at Miguel er den helt rigtige træner til vores piger! 

Vi har haft flere samtaler med Miguel og Miguel har tilmed haft træning med pigerne. Miguel har fulgt meget med de sidste par sæsoner, og har allerede en stor viden om alle vores piger – og derfor også masser af idéer til pigerne og holdets videre udvikling!

At få jobbet som træner for ligadamer er ønske jobbet for Miguel, da han nu vil komme til at arbejde med et super hold og de største talenter i Danmark og Norden

Miguel har gjort et stort indtryk, og vi glæder os helt vildt til august måned, hvor Miguel starter

Miguel har selv følgende kommentar til sit nye job:

“After my first week in Denmark I realized the size of this great club. There are many young players who want to grow and continue to develop as basketball players and as people. My goal while working under this club will be: to ensure the players continue to progress, to make the club better, and to improve as a coach. I want to thank all the board members for giving me this opportunity and especially Jesper Lundin for making everything so easy. We have a very nice challenge ahead of us and a season in which we are going to enjoy together”

Miguel bliver fuldtidansat i klubben og vil ud over at træne ligadamerne også blive headcoach for vores U19 damer og tilknyttes yderlig et hold.

Derudover vil Miguel fungere som sparringspartner for vores ungdomstrænere i klubben!

BMS Herlev ensretter navn og logo

BMS Herlev har brugt coronatiden til blandt andet, at gennemtænke klubben, kulturen og vores image.

Klubben ønsker at sætte fokus på, at vi er en helhedsklub i balance, hvor der spilles bredde og elitebasketball i alle aldre og hvor vores medlemmers læring er i centrum. Klubben forstår vores ansvar over for lokalområdet og basketball forbundet, og ønsker at tage stærkt ejerskab i udviklingen.

Fællesnavn, nyt logo og nyt image:

Som tidligere udmeldt er BMS Herlev og BMS Herlev Wolfpack projektet blevet integreret under samme organisation og ansvar.

Fra sæson 2021/22, vil “BMS Herlev” blive den fremtidige fællesbetegnelse, som alle hold i klubben vil spille under, lige fra U5 til Liga basketball. Klubben har valgt dette, da vi ønsker en styrket fælles identitet, internt såvel som eksternt, så der ikke er tvivl om, at vi er én.

Klubben har været rigtig glad for den ekstra dimension, Wolfpack og ikke mindst brandet har givet os. Derfor har vi samtidigt valgt, at ændre vores logo med en variation af Wolfpack-ulven.

Det betyder samtidig, at BMS Herlev’s logo med et dovendyr – der i dette jubilæumsår går 50 år tilbage til klubbens oprindelse – udskiftes med ulven, som symbol på de nye tider med en forenet/samlet klub – med plads til alle og fokus på et stærkt fællesskab.

Denne ændring blev også vedtaget på sidste generalforsamling, hvilket vi er meget glade for.

Amerikansk damespiller til klubben

Den 30/8 lander et nyt medlem af BMS Herlev familen. Hun kommer fra USA og hedder Brittney Thibeaux.

For første gang siden 2002 har klubben valgt at hente en udenlandsk forstærkning på damesiden, så et kæmpe stort velkommen til Brittney – vi glæder os rigtig meget til at møde Brittney i hallen og se hende i aktion.

I forhold til sidste sæson har vores danske mestre mistet hele 6 spillere. De 6 spillere var tilmed de 6 på holdet, der spillede fleste minutter. Det var der ikke mange hold, der havde overlevet!
Vi har dog heldigvis haft fokus på ungdomsafdelingen og vores talentarbejde de sidste mange år, så vi har spillere klar til at tage over, som er mindst lige så kompetente som dem der er rejst. De mangler dog rutine/erfaring og det tager tid.
Det er specielt under kurven at vores damer er udfordret den kommende sæson.
Netop derfor har klubben valgt at hente Brittney ind, som kan hjælpe vores unge piger med hende erfaring, evner, lederskab og styrke under kurven!

Brittney afsluttede i sommeren 2020 hendes 4 år på det canadiske college, Olds College Broncos, hvor hun i den sidste sæson havde et pointgennemsnit på 25,0 point pr. kamp og 9,9 reb. pr. kamp.
Hun var holdets anfører og blev i sidste sæson kåret til ACAC Womens Basketball Player of the Year.

I sidste sæson har Brittney grundet Corona situationen ikke kunne spille organiseret basketball, men har holdt sig i gang og skarp!

Brittney Thibeaux udtaler: ”First I want to thank BMS Herlev for giving me this opportunity. I’m extremely grateful. I’m excited to join and looking forward to meeting the team, coaching staff, organization, and the community. This is going to be a great season!”

De danske mestres headcoach Jesper Lundin har følgende kommentar ”det var forventeligt, at vi ville miste 6 af de bærende spillere. Specielt inside (store spillere) står vi med en enorm udfordring, så det er fantastisk at få tilknyttet Brittney, som er en stærk og klog spiller, der med hendes evner og lederskab vil hjælpe holdet i genopbygningen og udviklingen. Både jeg, Kimberly, sportschef Claus Strøh og hele holdet glæder os til at få Brittney med ombord, så vi kan vise klubben og resten af basket Danmark, at damebasket bestemt kan være underholdende og seværdigt”

Vores damer har første kamp i Dameligaen den 25. september, hvor vi får besøg af favoritterne fra Amager.