Mariam er landet

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til Mariam Hannoun, som er ny spiller på vores ligahold i Kvindebasketligaen.
Mariam er 28 år og måler 178 cm.

Mariam kommer fra Israel, hvor hun har spillet basket det meste af hendes liv.
Hun har spillet på Israels U16, U18 og U20 landshold og efter 4 år på college i USA vendte Mariam hjem til den Israelske liga, hvor det blev til et israelsk mesterskab og Europa Cup kampe i sidste sæson! Mariam er også en del af det israelske A landshold.

Nu er Mariam klar på et eventyr og en ny udfordring her hos os, hvilket vi er rigtig glade for!
Sportschef Jesper Lundin udtaler “Vi er glade for at få Mariam på holdet, som vil gå ind og hjælpe med at styre holdet på guard pladsen. Ud over at Mariam naturligvis er en forstærkning af holdet, betyder det også, at vi kan få endnu mere ud af en spiller som Gudmand, som brugte mange ressourcer på at styre spillet sidste sæson. Mariam er en energibombe både på og udenfor banen. Hun er meget verbal, hvilket er en kæmpe gevinst til Danmarks mest tavse hold 😉. Jeg glæder mig rigtig meget til at se Mariam i aktion, og det skal alle I andre også glæde jer til”

Mariam har følgende kommentar “I’m very happy and excited to start the year with BMS Herlev. I’m lucky to have such an amazing opportunity, and I’m looking forward to an outstanding season.”
Mariam er allerede ankommet og er i skrivende stund i gang med at træne med dameholdet 🙂

Mariam skal også hjælpe med at træne vores U15 pige Blå sammen med Aneeq.

Et stort velkommen til Mariam i #BMSHerlevfamily

Velkommen til Eamonn

Eamonn Joyce er navnet på vores liga herres amerikanske spiller den kommende sæson!

Eamonn er en power forward på 25 år og måler 208 cm. Eaamon kommer fra Medford, Massachusetts i USA.
Efter endt college har Eaamon først spillet en sæson i Almere Sailors i Holland og sidste sæson i Østrig for BK Dukes Klosterneuburg.

Sportschef Jesper Lundin udtaler: ” coach Adrian ville rigtig gerne have Eamonn, da han mener, at han vil passe perfekt ind på vores hold. Vi er derfor rigtig glade for at det lykkes. Eamonn bliver vores eneste import spiller i år, så det er vigtigt at det er det rigtige match. Vi glæder os meget til at se Eamonn i aktion”

Eamonn har selv følgende kommentar: “I’m very excited for this opportunity to come to Denmark to play for BMS Herlev. I feel this is a great step in my career to play at a good level and a beautiful country. I’m ready to get to work!”

Vi glæder os til at byde Eamonn velkommen i #BMSHerlevfamily

Ny træner til liga damer

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores nye headcoach for vores liga damer!

Valget er faldet på spanske Miguel López Ventosa. Eliteudvalget i klubben har naturligvis lavet masser af forarbejde i forhold til CV, udtalelser og reseach, og er helt sikre på, at Miguel er den helt rigtige træner til vores piger! 

Vi har haft flere samtaler med Miguel og Miguel har tilmed haft træning med pigerne. Miguel har fulgt meget med de sidste par sæsoner, og har allerede en stor viden om alle vores piger – og derfor også masser af idéer til pigerne og holdets videre udvikling!

At få jobbet som træner for ligadamer er ønske jobbet for Miguel, da han nu vil komme til at arbejde med et super hold og de største talenter i Danmark og Norden

Miguel har gjort et stort indtryk, og vi glæder os helt vildt til august måned, hvor Miguel starter

Miguel har selv følgende kommentar til sit nye job:

“After my first week in Denmark I realized the size of this great club. There are many young players who want to grow and continue to develop as basketball players and as people. My goal while working under this club will be: to ensure the players continue to progress, to make the club better, and to improve as a coach. I want to thank all the board members for giving me this opportunity and especially Jesper Lundin for making everything so easy. We have a very nice challenge ahead of us and a season in which we are going to enjoy together”

Miguel bliver fuldtidansat i klubben og vil ud over at træne ligadamerne også blive headcoach for vores U19 damer og tilknyttes yderlig et hold.

Derudover vil Miguel fungere som sparringspartner for vores ungdomstrænere i klubben!

BMS Herlev ensretter navn og logo

BMS Herlev har brugt coronatiden til blandt andet, at gennemtænke klubben, kulturen og vores image.

Klubben ønsker at sætte fokus på, at vi er en helhedsklub i balance, hvor der spilles bredde og elitebasketball i alle aldre og hvor vores medlemmers læring er i centrum. Klubben forstår vores ansvar over for lokalområdet og basketball forbundet, og ønsker at tage stærkt ejerskab i udviklingen.

Fællesnavn, nyt logo og nyt image:

Som tidligere udmeldt er BMS Herlev og BMS Herlev Wolfpack projektet blevet integreret under samme organisation og ansvar.

Fra sæson 2021/22, vil “BMS Herlev” blive den fremtidige fællesbetegnelse, som alle hold i klubben vil spille under, lige fra U5 til Liga basketball. Klubben har valgt dette, da vi ønsker en styrket fælles identitet, internt såvel som eksternt, så der ikke er tvivl om, at vi er én.

Klubben har været rigtig glad for den ekstra dimension, Wolfpack og ikke mindst brandet har givet os. Derfor har vi samtidigt valgt, at ændre vores logo med en variation af Wolfpack-ulven.

Det betyder samtidig, at BMS Herlev’s logo med et dovendyr – der i dette jubilæumsår går 50 år tilbage til klubbens oprindelse – udskiftes med ulven, som symbol på de nye tider med en forenet/samlet klub – med plads til alle og fokus på et stærkt fællesskab.

Denne ændring blev også vedtaget på sidste generalforsamling, hvilket vi er meget glade for.