Amerikansk damespiller til klubben

Den 30/8 lander et nyt medlem af BMS Herlev familen. Hun kommer fra USA og hedder Brittney Thibeaux.

For første gang siden 2002 har klubben valgt at hente en udenlandsk forstærkning på damesiden, så et kæmpe stort velkommen til Brittney – vi glæder os rigtig meget til at møde Brittney i hallen og se hende i aktion.

I forhold til sidste sæson har vores danske mestre mistet hele 6 spillere. De 6 spillere var tilmed de 6 på holdet, der spillede fleste minutter. Det var der ikke mange hold, der havde overlevet!
Vi har dog heldigvis haft fokus på ungdomsafdelingen og vores talentarbejde de sidste mange år, så vi har spillere klar til at tage over, som er mindst lige så kompetente som dem der er rejst. De mangler dog rutine/erfaring og det tager tid.
Det er specielt under kurven at vores damer er udfordret den kommende sæson.
Netop derfor har klubben valgt at hente Brittney ind, som kan hjælpe vores unge piger med hende erfaring, evner, lederskab og styrke under kurven!

Brittney afsluttede i sommeren 2020 hendes 4 år på det canadiske college, Olds College Broncos, hvor hun i den sidste sæson havde et pointgennemsnit på 25,0 point pr. kamp og 9,9 reb. pr. kamp.
Hun var holdets anfører og blev i sidste sæson kåret til ACAC Womens Basketball Player of the Year.

I sidste sæson har Brittney grundet Corona situationen ikke kunne spille organiseret basketball, men har holdt sig i gang og skarp!

Brittney Thibeaux udtaler: ”First I want to thank BMS Herlev for giving me this opportunity. I’m extremely grateful. I’m excited to join and looking forward to meeting the team, coaching staff, organization, and the community. This is going to be a great season!”

De danske mestres headcoach Jesper Lundin har følgende kommentar ”det var forventeligt, at vi ville miste 6 af de bærende spillere. Specielt inside (store spillere) står vi med en enorm udfordring, så det er fantastisk at få tilknyttet Brittney, som er en stærk og klog spiller, der med hendes evner og lederskab vil hjælpe holdet i genopbygningen og udviklingen. Både jeg, Kimberly, sportschef Claus Strøh og hele holdet glæder os til at få Brittney med ombord, så vi kan vise klubben og resten af basket Danmark, at damebasket bestemt kan være underholdende og seværdigt”

Vores damer har første kamp i Dameligaen den 25. september, hvor vi får besøg af favoritterne fra Amager.