Mariam er landet

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til Mariam Hannoun, som er ny spiller på vores ligahold i Kvindebasketligaen.
Mariam er 28 år og måler 178 cm.

Mariam kommer fra Israel, hvor hun har spillet basket det meste af hendes liv.
Hun har spillet på Israels U16, U18 og U20 landshold og efter 4 år på college i USA vendte Mariam hjem til den Israelske liga, hvor det blev til et israelsk mesterskab og Europa Cup kampe i sidste sæson! Mariam er også en del af det israelske A landshold.

Nu er Mariam klar på et eventyr og en ny udfordring her hos os, hvilket vi er rigtig glade for!
Sportschef Jesper Lundin udtaler “Vi er glade for at få Mariam på holdet, som vil gå ind og hjælpe med at styre holdet på guard pladsen. Ud over at Mariam naturligvis er en forstærkning af holdet, betyder det også, at vi kan få endnu mere ud af en spiller som Gudmand, som brugte mange ressourcer på at styre spillet sidste sæson. Mariam er en energibombe både på og udenfor banen. Hun er meget verbal, hvilket er en kæmpe gevinst til Danmarks mest tavse hold 😉. Jeg glæder mig rigtig meget til at se Mariam i aktion, og det skal alle I andre også glæde jer til”

Mariam har følgende kommentar “I’m very happy and excited to start the year with BMS Herlev. I’m lucky to have such an amazing opportunity, and I’m looking forward to an outstanding season.”
Mariam er allerede ankommet og er i skrivende stund i gang med at træne med dameholdet 🙂

Mariam skal også hjælpe med at træne vores U15 pige Blå sammen med Aneeq.

Et stort velkommen til Mariam i #BMSHerlevfamily